Tijd voor…

bijna niks! Sinds 29 augustus is mijn vakantie officieel voorbij. Het is de afgelopen weken zo razend druk geweest op mijn werk dat ik bijna niet meer aan handwerken toekwam. Ik was ’s avonds zo moe dat ik zelfs geen zin had om een simpel werkje op te pakken! En ook bloggen schoot er even bij in…sorry!

Maar sinds deze week heb ik weer zin om het een en ander op te pakken. Ik heb al mijn WIP’s uitgezocht, en de projecten waar ik nu geen zin in heb zijn opgeborgen. De komende tijd wil ik me alleen nog bezig houden met niet al te ingewikkelde zaken;)
IMG_0004Mijn tweede paar sokken heb ik even aan de kant gelegd, want ik kwam bij het tussendoor passen erachter dat de sok nu te klein is (mijn eerste paar was te groot). Ik heb even geen zin om het uit te halen en opnieuw te beginnen, dus de sokken hebben een pauze gekregen. Wel ben ik zeer tevreden met de Short Row Heel, die vind ik toch een stuk mooier dan de hiel met hielflap! Op dit filmpje wordt deze hiel heel duidelijk uitgelegd. Vergeet ook niet deel 2 te kijken!Daarnaast was ik bezig met Trees, maar om een of andere reden heb ik al heel lang geen zin meer om hieraan verder te breien. Dus Trees heeft nu ook even pauze!
Waar ik nog wel aan werk?
Ik heb mijn tunisch haakwerk na lange tijd weer opgepakt. Maar aangezien het patroon met negen draden tegelijkertijd werkt, kan ik dit niet op de bank doen. Dus echt opschieten doet het niet, omdat ik niet zo vaak de zin heb om ervoor aan mijn bureau te gaan zitten.
Ook ben ik nog steeds bezig met granny’s haken voor de lappendekensclub. Binnenkort zal ik mijn meest recente lapjes aan je laten zien.

IMG_0009.JPG
En Lotje is bijna klaar! Onlangs heb ik het tweede pakketje van de Leprastichting aangeschaft, omdat ik het zo’n leuk initiatief vind. De Jeweetwelkater heb ik eerder al gemaakt, dus nu is Lotje aan de beurt. Alle onderdelen zijn inmiddels klaar, het hoeft alleen nog maar in elkaar te worden gezet.

Na al deze updates, hoop ik je nu weer wat regelmatiger op de hoogte te kunnen houden:) Veel handwerkplezier!
Jorien

 

Advertenties

3 gedachtes over “Tijd voor…

 1. Atelier Rosan zegt:

  Niet abnormaal dat je soms geen zin meer hebt in bepaalde projecten. Heb ik ook. En ook helemaal niet abnormaal dat je veel WIP’s hebt! Je moest hier eens komen kijken! Toch goed dat je de draad weer opgepakt hebt en bewust koos wat je wel en niet verder wil afwerken nu. Goed bezig!

  Liked by 1 persoon

  • Jorien zegt:

   Ja, soms zie ik een mooi patroon of heb ik ineens een idee om wat te gaan maken. En dan wil ik er ook direct aan beginnen terwijl ik nog andere projecten heb liggen. Ik denk dat dit een tik is die veel haaksterren en breisterren hebben haha! Maar met de chaos op mijn werk wil ik die in mijn hobby eventjes er niet bij hebben. Tijd voor organiseren dus!

   Like

 2. timzalot zegt:

  Jeetje, ik moet ook mijn WIPs maar eens gaan inventariseren! Ik ben bijna klaar met een vest en ondertussen alweer een trui aan het breien. Maar er is ook een mand vol projecten die al heel lang mijn aandacht verdienen… Echt een klusje voor een druilerige zondagmiddag, maar ja, laat het nu net prachtig weer zijn om lekker even in de tuin te gaan zitten breien?

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s