Over

Ik ben Jorien, 26 jaar en ik woon in Noord-Holland. In het dagelijks leven ben ik docente  op een middelbare school. Naast deze hectische -maar onwijs leuke- baan, haak en brei ik ter ontspanning. Het maakt mijn hoofd zo lekker leeg en werkt wat dat betreft  therapeutisch voor mij. Op dit blog deel ik met jullie mijn creaties, vooral die waar ik onwijs trots op ben.

Ook vind je hier waar ik mijn inspiratie uithaal. Dat kan een mooie bol wol zijn, de natuur, het dagelijks leven of ‘gewoon’ uit boeken.
Graag deel ik ook mijn favoriete links in mijn blogs. Dit zijn links naar toffe webshops, mooie patronen of handige sites over haken en breien. In de loop der jaren heb ik namelijk al behoorlijk wat digitale adresjes ontdekt! Bekijk dus ook zeker de pagina ‘Links‘ waar ze overzichtelijk staan weergegeven!

Sinds een tijdje maak ik ook haaksels en breisels volgens eigen patronen. Hiermee kwam ik dan ook op het idee om een blog te beginnen, zodat ik mijn creaties en avonturen met jullie kan delen! Avonturen komen er nog genoeg aan, want op mijn verlanglijstje staan nog een heleboel dingen die ik wil leren over handwerken. Zo zou ik nog graag willen leren tunisch haken, naaien, kabelbreien en Fair Isle breien. Dit lijstje zal gerust nog wel gaan groeien, want er zijn zoveel mooie technieken om te leren!
Ik hoop dat ik jullie met mijn blogs en creaties kan inspireren, laten glimlachen of enthousiast maken over handwerken! Veel lees- en creatieplezier!

Jorien

Advertenties