Bezige bij

Gedurende mijn vakantie en de afgelopen week heb ik absoluut niet stil gezeten op handwerkgebied. Zo heb ik inmiddels 20 vierkantjes gehaakt voor het goede doel. Elk vierkantje hieronder heb ik vier keer gehaakt, in wisselende kleurvolgordes. De patroontjes hiervan komen allemaal uit de Grannysqauresbijbel.

BECD4FA5-68AC-480F-BE67-63E94303ED26.jpgDaarnaast heb ik verder gebreid aan mijn Zomertrees, en deze hoop ik dan ook voor 31 augustus af te hebben, want dan loopt de KAL van Puk Vossen af. Ik heb nog een behoorlijk stuk te gaan, maar er zit eindelijk schot in de zaak!IMG_4492Ook heb ik mijn eerste paar sokken ooit gebreid, en die liggen nu na een wasbeurtje te drogen. Ik kan nu al niet wachten om het tweede paar op te zetten! De sokken zijn gebreid op een rondbreinaald 2,5 mm -100 cm van Addi Premium. Het garen heet Roma Katoen van Karosa Yarns, het is een mix van katoen, wol en polyamide. Oftewel: Superzacht! Ik heb wel een paar foutjes gemaakt, waar ik gedurende het breien achter kwam. Zo heb ik mijn eerste sok veel te los gebreid, en is de spie te kort. Aangezien ik geen ongelijk paar wilde, heb ik dit bij de tweede sok bewust fout gedaan:) Alleen ben ik strakker gaan breien, waardoor ze toch een maat verschillen! Ach, al doende leert men zeggen ze dan;)

IMG_4522

En als laatste ben ik nog bezig met het ontwerpen van een patroon voor een hangende brei- en haakspullen organizer, hier komt nog behoorlijk wat rekenwerk bij kijken! Nooit gedacht dat ik nog iets heb onthouden van mijn wiskundelessen vroeger, maar blijkbaar kan ik wel berekenen hoeveel gram een vierkante centimeter weegt haha!

IMG_4507.JPG

Jorien

Advertenties

5 gedachtes over “Bezige bij

  1. Jorien zegt:

    Dankjewel An! Nu kan het nog, vanaf 29 augustus is de vakantie weer voorbij en dan zal ik helaas veel minder tijd hebben! Het lijkt wel alsof ik het drukker heb als ik vrij ben dan wanneer ik werk;)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s