Guess who’s back?

Lieve volgers,

ik ben weer terug! De afgelopen weken is het erg stil geweest rondom mijn blog, maar daar komt nu weer verandering in! Vanaf heden kun je weer wekelijks een update verwachten rondom mijn brei- en haakavonturen. Ik heb er zin in!

Laat ik beginnen met uitleggen waarom mijn blog even stil lag. Samengevat: Het leven kwam er eventjes tussendoor…

IMG_0952Sinds 17 maart mogen mijn vriend en ik ons trotse huisbezitters noemen (of eigenaar van een grote schuld… net hoe je het bekijkt;))
Dat hield in dat ieder vrij moment werd besteed aan ons paleis. Op 29 april zijn we uiteindelijk verhuist en was het huis redelijk ‘bewoonbaar’. De nieuwe keuken werd helaas later geplaatst dan verwacht, dus hebben we een week zonder keuken geleefd. Ook waren we niet helemaal op tijd met het aan
vragen van Ziggo, dus moesten we ook de week doorkomen zonder Wifi. Hierdoor leer je wel wat een luxe het is om een keuken te hebben, internet en een werkende computer hahaha.

Het kwam er een beetje op neer dat ik sinds die week weer meer tijd heb voor mijn hobby: breien en haken. Ik miste het behoorlijk, het heeft echt een tijdje bijna helemaal stil gelegen. Dit houdt natuurlijk in dat ik nu voor mijn gevoel een heleboel heb in te halen.

Jullie kunnen er dus weer naar uitkijken dat ik een hoop heb te laten zien en vertellen in mijn volgende blogs over al mijn projecten!

X Jorien

Advertenties
Geplaatst in: Blog

4 gedachtes over “Guess who’s back?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s